Den første perioden var avgjort, vi ville spille hockey, sa Sedlák fra Pardubice

Oppdater: 09.09.2023 21:49
Utstedt av:

Pardubice – Etter norske Stavanger møtte Pardubice hockeyspillere også Ingolstadt i Champions League. De slo den tyske andreplassen 6:1 og vant sin tredje kamp i den fjerde kampen i inneværende konkurranseår. Spissen Lukáš Sedlák bidro til Dynamos seier med et mål og to målgivende pasninger.

Fra det 17. minutt ledet Pardubice 4:0. «Den første perioden avgjorde det. Vi lot oss ikke provosere for mye, det var på vår side innenfor visse grenser. Vi ville spille hockey og vi scoret mål på kraftspillet. Til slutt ble det avgjort.» sa Sedlák etter kampen.

I løpet av den første perioden, med stillingen 2:0, ble det flere sammenstøt på isen, forsvarsspiller Tomáš Dvořák ble utvist etter kampen. «Det var en kamp med Tomáš Hyka, som jeg syntes var litt lumsk. Derfra begynte det å slå litt mer og avsluttes. Vi måtte være forsiktige, fokusere på oss selv og prestasjonene våre. Jeg tror vi oppnådde det,» kommenterte Sedlák .

På slutten av første omgang mistet Dynamo også den suspenderte bakspilleren Ondřej Vála og avsluttet med fem forsvarere. Spissen Daniel Rákos hjalp dem også etter å ha kommet inn på bakre rad. «Vi ønsket å hjelpe dem mye, slik at det ikke var så vanskelig for forsvarsspillerne. Bambus (Daniel Rákos) spilte bakspiller og han taklet situasjonen veldig bra, han gjorde en god jobb der. Jeg tror det hjalp. markedet «, la til sentrum av Pardubices første angrep.

Dynamo la til ytterligere to mål midtveis i perioden. «Det var en mer nervøs kamp, ​​det var noen taklinger og utvisninger på grensen. Jeg ser også at vi gjorde korrigeringer i oppstillingen, da to forsvarere kom ut, måtte angriperne gripe inn og de «De kom bra ut. Den første halvparten var Den avgjørende faktoren var at de scoret fire mål og tok pusten fra Ingolstadt, la Pardubice-trener Václav Varaďa til.

Pardubice avsluttet dermed den første serien med Champions League-kamper med seier, Dynamo skal spille ytterligere to bortekamper i oktober. «Det er synd med den første kampen, som ikke gikk bra for oss. Siden den gang har vi spilt bedre. Det var vanskelig i Sverige, men vi snudde utviklingen. Jeg tror det blir viktig å vinne kamper der vi spiller ikke bra, og vi er ikke det beste laget. Det viktige her er at vi kan vinne dem, sa Sedlák.

Dynamo vil nå forberede seg på fredagens inntreden i den nye ekstraligasesongen. «Det vil være flott for oss, først nå, etter Champions League-kampene, vil vi gå inn i tilleggsligaen. Hockey i dag handler hovedsakelig om skøyter, vi ser det overalt, ikke bare i Amerika. Alle de nordiske lagene utmerket seg mot oss, alle innså det. Jeg håper det vil bli sett,» la Sedlák til.