England korrigerte sin skam med Hellas, Halaands Norge opplevde en debakel

Jack Grealish åpnet scoringen på Olympiastadion i Helsinki fra kloss hold i det 18. minutt, med Manchester City mot Sparta Praha i Champions League 23. oktober.

Alexander-Arnold la til forsikring i det 74. minutt med et vellykket frispark, etterfulgt av Rice. Til slutt gikk Hoskonen ned. Finland tapte den fjerde kampen i årets LN.

England, regjerende europeisk visemester, er fortsatt tre poeng bak lederen Hellas, som slo Irland 2-0 hjemme. Kort tid etter sidebytte bestemte Bakasetas seg, erstatteren Mantalos la til sikkerhet i oppsettet. Den slaviske midtbanespilleren Zafeiris startet kampen for hjemmelaget i det 72. minutt.

Østerrike dominerte

Østerrike slo Norge i Linz takket være to mål fra Arnautovic, det andre fra straffemerket. Selv ikke skytteren Halaand, som torsdag ble toppscorer i det norske landslagets historie med 34 mål, hjalp ikke nordlendingene. Manchester City-spissen scoret ikke denne gangen.

Erling Haaland kunne ikke forhindre Norges knusende nederlag

Norge fortsetter å lede gruppe B3, men bortsett fra Østerrike har også Slovenia innhentet poengmessig, takket være Mlakars 1-0-seier i Kasakhstan.

I tredje liga C vant Nord-Makedonia 2:0 mot Armenia og Færøyene uavgjort mot Latvia 1:1. Malta slo Moldova 1:0 i den «små» og Liechtenstein uavgjort med Gibraltar uten mål.

Nations League – dag 4:
GRUPPE B2:
Helsingfors: Finland – England 1:3 (0:1)
Linz: Østerrike – Norge 5:1 (1:1)
Mål: 8. og 49. fra pennen. Arnautovic, 58 år gammel. Lienhart, 63 år gammel. Posch, 71 år gammel. Gregoritsch – 39. Sörloth.