MMČR individuelle ryttere som deltar i prøven går til Kyselka

Tekst:TZ | Tekst: Aleš Labík | Foto: Arkiv | Postet av: I dag | Se : 362x

Noen dager før lagløpet gikk siste runde Trial World Championship TrialGP – FIM Trial World Championship i den franske byen Vertolaye, som ligger omtrent 140 kilometer fra Lyon, hvor rytterne våre kjempet strålende Denisa Pecháčková i kategorien TRIAL GP DAME David Fabian Jr. i TRIAL 2-kategorien.

TRIAL 2-kategorien er den travleste, så David kjempet med 45 andre ryttere. Lørdag syklet David etter ideene sine, han gjorde ingen unødvendige feil, han lå på 1. plass fra 7. del av første runde, og etter første runde inntok han en utmerket midlertidig 5. plassering. Andreomgangen var mer krevende, terrenget var ganske ujevnt, men han endte likevel på en velfortjent 8. plass og kom inn på TOP 10 i denne kategorien for første gang. I den høyeste kvinnekategorien står 16 ryttere til start og lørdag rykket Denisa Pecháčková inn i TOP 5. Søndag fikk Denisa 5 flere straffepoeng i første runde enn lørdag, så totalen ble nummer 9. Det faktum at hun var på TOP 10 begge dagene er en stor suksess som ikke har noen like i det tsjekkiske arrangementet.

Ryttere fra EM-serien, som i år gikk i Italia, Sverige og Norge, kommer også til Kyselka. Vi ble med suksess representert i Europa av Vojta Bruj i kategorien EC International, Richard Kuta i kategorien Youth Trial International, Petra Budinova i kategorien Europamestere for kvinner og Jan Balousek i kategorien Juniorcup. Alle rytterne kom inn på TOP10.

Alle de ovennevnte, pluss en rekke andre ryttere, vil takle 12 seksjoner bygget på det naturlige terrenget rundt Ontario rekreasjonsområde ved Kyselka, nær Karlovy Vary, denne helgen. Konkurransen foregår i to runder, hver løper har en tidsbegrensning på 5,5 timer på å gjennomføre den. Konkurransen i Kyselka finner sted for attende gang på rad, uten et eneste avbrudd, noe som gjør den lokale arrangøren Aleš Labík til en av de arrangører som har tjent lengst i den tsjekkiske rettsakens historie.

Starten på den første konkurransen er Lørdag 16.9. 2023 klokken 11.00 og søndag 17.9. 2023 klokken 10.00 GRATIS INNGANG. Konkurranseområdet, start, mål og rike hjelpestasjoner ligger i Ontario-regionen, hvorfra du også kan gå langs de individuelle prøveseksjonene, hvor du gradvis vil se ryttere i alle kategorier.