Mrhal la til Slavias fjerde mål, Urma tapte mot Teplice i Sparta

I år spilte slavistene Jaromír Zmrhal og Otto Urma fra Teplice siste runde i den høyeste tsjekkiske fotballigaen. Begge startet på venstre kant av midtbanen, begge ble byttet ut i andre omgang.

Han bommet på sitt femte mål for sesongen

lukke

info

zoom_in
Zmrhal var absolutt i bedre humør etter kampen. Slavojs elev fra Žatec scoret Slavias fjerde mål i det 80. minutt, noe som betydde en stor seier for denne Praha-klubben fra Zlín i kampen om 2. plass på tabellen. Slavia har dermed et godt utgangspunkt for å kunne kjempe med Pilsen og Sparta om tittelen til våren. Det var allerede Zmrhals femte mål denne sesongen i den første fotballigaen, han la også til ett for det tsjekkiske landslaget.

lukke
Otto Urma

info

Kilde: fkteplice.cz

zoom_in
Otto Urma fra Pnetluk i Lounsk spilte for Teplice i Sparta i det 62. minutt, han forlot banen med stillingen 2:0 til hjemmelaget. Selv om Teplice til slutt tapte, sikret Sparta seieren og rykket opp til tredjeplass på tabellen. Teplice forblir sjette.

Příhoda startet ikke kampen på Ďolíček

Dommer Radek Příhoda fra Loun satte også betydelige spor i siste runde av den høyeste tsjekkiske konkurransen. Han startet ikke kampen Bohemians Praha – Plzeň på grunn av en uegnet bane.

Ifølge dommer Radek Příhoda kan det frosne gresset på Ďolíček stadion sette spillernes helse i fare. Dommeren bestemte seg først for å stoppe kampen rundt et kvarter før avspark. «Vi overvåket tilstanden på banen to timer før kampen, den var på kanten, men over tid ble det dannet isflater, vi kunne ikke sikre helsen til spillerne. Selv på UEFA ville jeg ikke gjenkjenne en slik bane. Noen spillere sa at det var konkret, men det er iskapper der, det er derfor det ikke er mulig, forklarte Příhoda i et intervju på tsjekkisk TV.