Norge – Tsjekkia 3:6. Tsjekkerne avgjorde en overraskende dramatisk kamp i sluttminuttene

Det tsjekkiske landslaget i VM laurdag veltet kampen mot Norge og vant sin andre seier. Etter en dramatisk førsteomgang, hvor tsjekkerne lå under 1:3, klarte de å snu utviklingen og slo det norske laget 6:3. Kaptein Roman Červenka spilte en nøkkelrolle, og scoret to ganger i sin 200. landskamp.

Hovedtreners valg Radim Rulík involverte seg aktivt i kampen. Červenka omsatte en av sjansene i det syvende minuttet. Nordmennene utlignet imidlertid umiddelbart og tok en tomålsledelse i første omgang. Kort tid før slutt kom kapteinen til det tsjekkiske laget på topp igjen og reduserte til 2:3.

Andre omgang var full av sjanser på begge sider, men det eneste målet ble scoret av Ondřej Beránek, som utlignet til 3:3. De avgjørende øyeblikkene kom i tredje periode, da Matěj Stránský scoret. I det 57. minutt ødela Libor Hájek publikum med et sterkt treff på stolpen. Til slutt scoret Ondřej Palát i et tomt mål.

«Det var vanskelig. Keeperen deres fanget veldig bra, de spilte uselvisk og vi var litt trange på slutten. Det kom av at vi var hensynsløse og ikke fulgte systemet. Vi «Vi angrep unødvendig når vi skulle ha ventet. Vi manglet tålmodighet, noe som førte til feil, og vi spilte ikke like kompakt som mot finnene. beskrevet iht Sport.cz Partisan.

Det tsjekkiske laget holdt alltid den norske motstanderen under press under kampen, noe som ble manifestert i en betydelig forskjell i skuddene 49:11 i favør av tsjekkerne, understreket serveren. CT-Sport. Hockeyspillere la fortjent til tre viktige poeng til tabellen.

På søndag har Rulík-gudstjenestene en fridag på timeplanen. Den tredje motstanderen i mesterskapet blir Sveits, som det tsjekkiske laget skal spille med på mandag fra klokken 20.20, husket han. iRadio. Tsjekkiske hockeyspillere kom inn i turneringen fredag ​​med en 1:0-seier over Finland etter raid.

Tsjekkia – Norge 6:3 (2:3, 1:0, 3:0)

Mål og assists: 7. Červenka (Kundrátek, O. Kaše), 18. Červenka (L. Sedlák, O. Kaše), 36. O. Beránek (Kempný), 46. M. Stránský (Krejčík, Kämpf), 57. Hájek (Palát), 60. Palát (Kämpf, D. Voženílek) – 7. Solberg (P. Thoresen, Zuccarello), 13. N. Steen (Trettenes), 17. E. Ö. Salsten (Solberg, Zuccarello)