Tap selv i andre etappe og det er over. Kenguruene gledet supporterne med minst to mål

/FOTOGALLERI/ Det andre nederlaget og slutten på den europeiske drømmen. Etter å ha tapt 0:3 i Bodö, Norge, klarte ikke de bohemske fotballspillerne engang å organisere omkampen hjemme og tapte for Letná 2:4. Mer enn tolv tusen tilskuere var henrykte over minst to mål scoret. Tilsynelatende var det bare en håndfull av de mest optimistiske fansen som trodde på fremgang, men de fleste presset laget sitt med stemmebåndene for i det minste et bedre resultat. Men det ble spolert med unødvendige mål. Kenguruene har sluppet inn sju ganger på to kamper mot den norske motstanderen.

Bohemians tapte også for norske Bodö i omkampen, og tapte for Letné 2:4.

| Foto: CPA

Hjemmelaget startet aktivt, men gjestene var de første til å feire målet. I det 22. minutt brøt Sörli gjennom Vršovs forsvar og ga Reichl ingen sjanse på kloss hold. Kenguruene ble imidlertid raskt presset tilbake og utlignet fire minutter senere gjennom Matoušek.

Det så ut som uavgjort ved pause, men tre minutter før sidebytte vant Moumbagna og returnerte til garderoben med stillingen 1:2.

Etter ti minutter av andre omgang var utligningen nok en gang sikret, Křapka var på slutten av en krysset ball. Kenguruene jaktet enda et mål, men slapp inn to. Fra et hjørne. Grönbaek scoret i det 78. minutt, så Sörensen…

ČFL-kvaliteten har gått opp et hakk, sier Admira-trener František Peřina

«Alle målene vi slapp inn var for ingenting,» sa Bohemians-trener Jaroslav Veselý og ristet på hodet etter kampen. «De to første etter en rask kontring, de to neste fra en corner. Det er synd at hvis vi utligner to ganger, ender det slik. Det var ikke å tape, men å score fire mål, det er ikke bra. ,» han fortsatte.

«Motstanderen viste sin kvalitet, han gjorde det meste ut av minimum. Han forvandlet alt vi tilbød ham,» la Veselý til.

I. Fotball FORTUNA:LIGA: Dynamo C. Budejovice - Slavia Praha 1:3

Slavia kjempet om poengene. Men til slutt driver han alle tre ut av Budějovice

Bohemians Praha 1905 – Bodö/Glimt 2:4 (1:2)

Mål: 26. Matoušek, 55. Křapka – 22. Sörli, 42. Moumbagna, 78. Grönbaek, 87. Sörensen. Megler: Birsan – Ghinguleac, Tunyogy (alt rom.). ŽK: Beran, Hala, Köstl, Prekop – Berg. Tilskuere: 12.089. Første kamp: 0:3, Bodö/Glimt frem.

Sigøynerne: Reichl – Köstl (90. Mužík), Křapka, Hybš – Dostál, Hála (69. Kozák), Hůlka, Beran (90. Jindřišek), Kovařík – Puskáč (60. Prekop), Matoušek (69. Hrubý). Trener: Glad.

Bodö/Glimt: Haikin – Sjövold (71. Wembangomo), Moe (71. Lode), Björtuft, Björkan – Saltnes (70. Fet), Berg, Grönbaek – Sörli, Moumbagna (85. Espejord), Pellegrino (79. Sörensen). Trener: Knutsen.