Norge – Tsjekkia 1:2, pinlig prestasjon, fortsatt seier. Hašeks premiere ble dekorert av Barák

Spesielt for Barka må det være veldig søtt å komme tilbake på landslaget. Han gikk glipp av året på grunn av en tvist med lagets tidligere prestasjon, han spilte en spent halvtime mot Norge og fem minutter før slutt slo han et venstrespark rett i takvinduet.

Ndhern gl, som den italienske kantspilleren fra Fiorentina straffet en tidligere feil på rovdyr Lingro med.

Det er vakkert for meg, siden starten av kampen har Bark levd foran TV-kameraene. Det var til venstre, fra første øyeblikk visste jeg at jeg ville slå standarden. Da jeg så det, trodde vi at hunden ikke ville gå inn der. Vel golmannen var fin i midten så jeg er glad den kom ut, smilte han.

Etter det dumme bildet av kampen på Ullevaal stadion i Oslo, ingen respons. de vil også berømme måten de kom seg etter hvilen i andre omgang og begynte å bli mer aktive. Det var det samme før pause, da de startet passivt og etter tjuefem minutter kom de på.

Forholdet var slett ikke lett, i vannet hadde vi respekt for konkurrentene også på grunn av navnene hun hadde i lineupen. Da ble vi litt dristigere og begynte å være effektive, sa star glu Zima.

PÅ NETT

Det nye Haek-teamet vil være fornøyd med den generelle ytelsen til redningen, men prestasjonen etter halvparten av redningen var ikke ros.

Resultatet er veldig bra, for vi var på karusell en stund, så jeg synes vi klarte det og fullførte kampen på veldig lenge, sa den svært avslappede treneren.

På den annen side må vi respektere at vi ikke fikk så mye ut av kampen, de mistet meg, de angrep veldig høyt, de lot oss ikke gå inn på deres halvdel. Kort sagt, suppen var av høy kvalitet og det var en veldig vanskelig redning for oss, la han til.

Mens han snakket om kampen forberedt før den nye landslagspremieren, sa han til fansen: La dere overraske!

Bare for alle de høytstående medlemmene i laget må denne delen av redningen ha kommet som en skikkelig overraskelse.

Hvor var motet og innsatsen for VT-aktivitet? Skudd? Har han sovnet? Kreativitet?

Når jeg ser på det ferdige produktet, kan jeg se at det er litt strammere, men det gjør fortsatt ikke det beste inntrykket.

MERKER

Hvordan kjempet vm fotballspillere i Norge?

Domc Norov, som ikke kom ut av kvalifiseringen til EM, men takket være sin ekstraordinære individualitet, har et godt rykte, selv om han ledet laget på egen halvdel. Det ble gitt mye plass til store Degaard, som kjærtegnet ballen og knuste den vertikalt, Srloth og Haaland kjempet foran mål, og på høyresiden av Zeleny stønnet den unge Bobb.

Det er ingen overraskelse at han scoret det første målet tjue minutter senere etter en fin penetrering fra venstresiden. Zelen så ikke på ham fra de første øyeblikkene av stoppet og trakk seg tilbake foran ham, han lot seg forbigå under heading-aksjonen, han gikk umiddelbart inn i straffefeltet og før et skuddnett til Bobbs bli tyi, gjorde han» ikke stoppe selv når han går tilbake til banen, fordi han burde ha gjort en feil.

Nordmennene dominerte, drillet ballen og kontrollerte spillet i rolig tempo i kammersetting, preget her og der av trompetlyden eller rop fra barnesupportere. Med pasientkombinasjon skadet ikke selv en gjørmete og ved første øyekast dårlig kvalitet dem.

Haaland hadde det første skuddet etter Ajers spark, men han slo Staks forsvar på vippen. Manchester City-skytteren så ut til å ønske å forberede laget sitt, ikke utdanne seg, fra begynnelsen av livet – selv i fremtidige skytestillinger så han etter en hulk med klubbhjelm, en velbygd lagkamerat, og det gjorde han ikke. ikke gjør det. handling.

Kanskje takket være dette tapte de ikke mer enn ett mål, og tvert imot klarte de å opprettholde prestasjonene i utgangspunktet.

Trener Haek, som hadde på seg en lang svart frakk og knallhvite tennissko på kanten av det begrensede feltet sitt, sendte seks angripere, to sparans, Plzeška ulce og den mest slående kantspilleren Souk med Schick til unnsetning i kjernelaget.

Øyeblikk i kampen mellom Norge og Tsjekkia. Erling Haaland mellom Tom Hole og David Zima.

Han valgte det gratis alternativet for installasjon på denne vingen.

Det slaviske forsvaret til Stank, Doudra, Hole og Zima ble supplert av den sardoniske Zelen. Klubben hans Park Krej kom inn i folden, hvor han startet på midten med Souk og Provod. ulc og Chytil spilte ovnen på en utradisjonell måte, og over dem sto Schick, en kjent Leverkusen-støtte.

I løpet av andre omgang kom Bark, Hloek, David Jursek, Lingr og Sadlek gradvis inn på banen.

Kast før sekken, diskuterte laget Gl innrømmet. Pasningen strakte seg 20 meter til venstre og keeper Nyland, nummer én på det spanske laget Sevilla, dyttet meg foran seg, der Schick kunne avslutte. Han scoret også senere i tilsvarende posisjon og Nyland måtte falle i bakken.

Hjemme var de mer aktive og hadde en jordnær vekt, men selv i det første kjønnet til dyret var de i stand til å leke i noen beitemarker. De scoret i det 37. minutt etter pause som fulgte etter en smakfull corner.

Schick så ut til å ødelegge handlingen da hunden gikk til venstre for full sving. Men Souek fanget ballen, gikk forbi den uprovoserte motstanderen med pucken sin og gikk over til høyre inn i feltet, hvor det offensive spillet ble fullført av stopperen Zima – han dirigerte ballen mot mål.

Norges mål ble bommet av Nyland i det riktige spillet mot hodet til forsvarsspiller David Zima.

Jeg prøvde å gå i blinde, vi så at ingen lukker de fem. Jeg visste også, takket være banen til senteret, at det kunne fungere, la Zima til.

Selv Zelen Konen vant kampen mot den høyrehendte Bobbo, og til og med flokkene brøt ut i applaus og lovord: Det er en lukt!

Det var først etter en halvtime, hvor de ikke stoppet, at bildet av spillet gjenopptok sin gang. De utviste gjestene, som på et tidspunkt hadde Souk i høyrebackposisjon og Doudra midt i angrepet, skjønte ikke den raske klagen til Degaard og Srloth, hvis kaptein Stank fikk med seg en spiss heading.

Han hadde arbeid å gjøre: Srloth krysset denne gangen fra venstre mot Haaland, som reiste seg over Zim og satte kursen mot Dresden. VAR undersøkte om Stank slo ham bak målet. Haaland måtte reise seg og gi fra seg ballen, men han bommet på målet fra venstresiden.

Tsjekkisk landslagsmålvakt Jindich Stank i aksjon under kampen mot Norge.

Alt dette klarte nordmennene i løpet av de ti akvatiske minuttene av det andre løpet, som til en viss grad var likt det første løpet. selv om de gikk inn i den i en dyp blokk, beveget de seg, blødde mellomrom og prøvde fremfor alt å ikke innrømme. Og etter å ha hentet tilbake Haaland og Bobb, et par fra Manchester City, våget de å bruke kontinuerlig kombinasjon og kryss i vpno.

Etterpå blokkerte en av disse Norov Doudrys stele. Lenge ble det største tsjekkiske løpet fulgt av hingsten Lingr, som ikke rørte stanga etter en returpasning fra Schick.

Men så vant han en standard, som han scoret Bark fra.

Jeg må gratulere forsvarerne, hvor hardt de kjempet og klarte å snu det, la Haek til. Frelsen har vist oss at vi må prøve hardt for å holde sammen, men vi skal jobbe med det.

Tirsdag fortsetter forberedelsene til EM i Tyskland med hjemmekamp mot Armenia. Den høyprofilerte turneringen begynner om bare 83 dager.